Op deze pagina wil ik bevriende kunstenaars in het daglicht zetten. Hier zie je enkele van hun werken en je kan via de link ook hun webpagina gaan bezoeken. Kunst is gemaakt om te delen en daarvoor wil ik deze pagina gaan gebruiken. Maandelijks of tweemaandelijks komt er iemand anders aan bod. Veel kijkplezier.

Georg Bernoff

Over de auteur


Georg Bernoff is het pseudoniem van Bernard Georges Noffels. Geboren in 1954 te Kortrijk (België). Hij woont en werkt vanuit zijn thuisbasis in Kuurne (België). Momenteel vooral actief als straat- en reisfotograaf. Hij werkt zowel in kleur als in zwart-wit, al heeft hij voor dat laatste toch een lichte voorkeur. Daarnaast schrijft hij af en toe ook wat proza en poëzie. Schilderen met woorden en met beelden, met licht en schaduw om als een tijdreiziger op zoek gaan naar de gelaagdheid van de realiteit. Maar hij is ook curator en organisator, voorzitter van Fotocollectief Retina en Curieus Kuurne....kortom, een bezige bij!


Heel wat bijkomende info kan gevonden worden op zijn website.....!link Auteursblog uitgeverij Boekscout: https://bernoff.auteursblog.nl/


link website: https://georgbernoff.com/


link Facebook pagina: https://www.facebook.com/Bernoff


link Instagram: https://www.instagram.com/bernoff/Hieronder  kan je door middel van de knoppen terecht op de pagina's van andere bevriende kunstenaars. Veel exploratie genot.